Суббота, 18.05.2024, 13:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Группа компаний "Агроэкспорт&Промагрокомплекс"
Главная » 2013 » Апрель » 1 » Українці долають продуктову блокаду: печуть хліб власноруч
13:19
Українці долають продуктову блокаду: печуть хліб власноруч

Хліб - усьому голова, якщо маєте швидкі ноги. Кияни кілька днів поспіль бігають магазинами у пошуках свіжої буханки. Але людей зустрічають порожні полиці або прострочені продукти. Комбінати печуть подвійну норму хліба, але не увесь він доїжджає до крамниць через негоду і транспортний колапс у столиці. Тож господиням доводиться закатувати рукави.

До столичних магазинів завезли подвійну норму хліба

Хлібопіч - швидка допомога. У дні снігового колапсу полиці хлібних магазинів стояли порожні. А недобросовісні виробники намагалися збути "під шумок" несвіжий продукт. Багатьом господиням довелося самим годувати сім'ї. Закатували рукави і згадували домашні рецепти.

Тетяна Наконечна, журналіст : " Якщо не бажаєте гаяти час у чергах і бігати містом у пошуках свіжого хліба, спечіть його самі. Краще це робити у хлібопічці, якщо, звичайно, вона у вас є. Нам знадобиться борошно, дріжджі, сіль, водичка. Можна за смаком додати горіхи та трошки масла".

Спочатку до хлібопічки слід залити рідкі інгредієнти - воду, молоко, кефір чи закваску. А вже потім класти сухі продукти. Стежте, щоб під час завантаження продуктів, дріжджі не змішувалися з водою. Інакше тісто погано зійде. Якщо випікаєте хліб за рецептами з інструкції до приладу, ретельно відміряйте інгредієнти.  Розумна хлібопічка проконтролює навіть розмір буханки і колір скоринки. Спекти хліб можна і без спецтехніки. Процес, щоправда, триватиме довше. А до тіста час від часу потрібно буде навідуватись.

У Попова заверяют, что проблем с хлебом не будет

Уляна Дрючкова,  господиня : " В нас є домашні рецепти, в нас є можливість і бажання зробити це вручну. Це не складно. Замісити тісто - це 15 хвилин. Інгредієнти в магазинах доступні".

Якщо  все таки захотіли придбати хлібопічку - готуйте мінімум гривень триста. Але за ці гроші матимете свіжий буханець.  А доки техніка працює,  можна  приготувати вечерю. Ще й на відпочинок час залишиться.

Просмотров: 376 | Добавил: Oleg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz